aaronsmama

Kärlek & Hosta går inte att dölja! Min blogg, min vardag. Full med både Kärlek och hosta!

Ses senare då...

Kategori: Allmänt

Vi har sommar och därmed semester. Att sitta vad datan hinns inte med. Det prioriteras inte heller direkt. Jag och ungarna njuter ut till finger spetsarna. Vi leker och busar med nära och kära.
Midsommar var den bästa någonsin! Med massor av mat, lekar, traktorflaks åk, paket, vatten lek och lite mera mat! Hoppas alla ni hade en lika bra midsommar! 
Hoppas på att ni har överseende över att det kommer vara dött här inne nån månad eller två.
På återseende i höst!
Puss!

Vällingen...

Kategori: Allmänt

En låda med storpack 1 års välling från semper pryder mitt köks golv. Inte så konstigt kanske när det är den vällingen min dotter dricker.
Det som dock är lite roligt är att flickan som pryder vällingens omslag, hennes mamma och jag gick i samma gymnasieklass.
Vi känner absolut inte varandra idag, jag har inte sett henne på år! Hon slutade skolan tidigt också pga graviditeten. Men jag kan inte låte bli att tycka att det är lite roligt.
Jag hoppas hon har det bra. Och fy bubblan vilken söt tjej hon har!(som börjar närma sig skolåldern snart, om jag inte missminner mig? Detta är alltså ett gammalt kort. Såklart!)


Sötnos! Och god tycker Noora!

Ärtsoppa!!

Kategori: Allmänt

Vill ni veta vad jag slängde ihop till lunch?
Klart ni vill!


Grön ärtsoppa! Första gången jag gjorde en själv faktiskt. Den blev helt sagolik! Känns nyttigt också.
Kokade upp vatten med en grönsaksbuljongstärning. I med hackad lök samt frysta gröna ärtor. Lite salt på det. Låt koka i fem minuter.
Mixa med stavmixer, i med en skvätt grädde. Klart! Enkelt, nyttigt och gott. Precis som jag gillart!

Den med lila hjärtan...

Kategori: Allmänt

Dotters baddräkt till sommaren är kirrad!



Inköpt i knivstas lilla leksaksaffär för under 100 lappen. Som hittat!

Eltandborsten...

Kategori: Allmänt

Vad som kom med posten igår? En varsin ny eltandborste till mig och sambo. Jag fick dom pga en undersökning jag gjort på nätet. Och ja jag vet att det alltid finns en baktanke och att vi är tvugna att köpa refillers i fyra månader för ett pris av 139:-. Men det kostar dom ändå i affären och refillers behövs. Tyckte fyra månader var kort tid så om vi inte är nöjda säger vi upp det då helt enkelt.

Hur som så är vi ganska så noga med tänderna i denna familj. Alexander har en eltandborste sedan tidigare, den sjunger dock på sista versen. Men den har förbättrat hans tänder något oerhört!
Vi kör dessutom tandläkaren på autogiro. Så besök hos tandläkaren betalar vi inget för väl där. Vad det än gäller. Det enda som inte ingår i våran 100 lapp i månaden är tandblekning. Vilket man självklart kan förstå!



Såhär snygga är dom! Jag har använt min en gång nu på morgonen. Har aldrig kännt mina tänder så rena förrut! Undra varför jag inte köpt en sån tidigare? Barnen ska helt klart få en varsin när dom har åldern inne! Till sonen i julklapp kanske?

Sickness

Kategori: Allmänt

Pratade med min kära vän i en längre stund i söndags. Jag konstaterade då att det var extremt länge sedan vi var sjuka. Vi alla i hela familjen har hållt oss super friska sedan magsjukan i början på februari.
Som sagt så ska man inte prata om sådant, för vad är det som händer? Jo vi blir sjuka!
Barnen har varit extremt snoriga hela veckan och är det än. Dock inga andra symtom än så länge. Ingen feber, ingen hosta.
Igår började min halsont göra sig påmind. Huvet kändes som en ballong och jag levde på ipren och alvedon.
Jag lyckades klara av dagen men sambo kom hem en halvtimme tidigare då han tyckte synd om mig helt enkelt.
Jag sov bort kvällen (alltså inget föräldramöte!) vaknade och kände mig fortfarande dålig. Kurerade med halstabletter och te. Lite mer alvedon och sömn.

Idag är jag bättre. Lite iallafall. Dock så känner jag ju att det är en helt vanlig förkylning så man härdar ut lixom.
Till imorn är jag frisk! Alla gånger! Pepp pepp...

Hur som så orkade vi me en liten avslutningsfika med killarna på knivstas kondis.


Lovely!

Killarna var mer än nöjda! Dom små också tror jag bestämt. Vi for hemåt ganska snabbt efter då min kropp helt enkelt inte orkade mer. Jag behövde vila! Men på återseende inom kort kära vänner!

Kinder garden

Kategori: Allmänt

Gårdagskvällen blev en besvikelse. Jag och mamma hade planerat en utomhus gympa på särsta badet. Friskis och svettis höll i det hela. Väl där kom det så dåligt med folk så jag och mamma bestämde oss för en rejäl powerwalk istället. Vilket var extremt skönt, samt välbehövligt.

Dagen idag har börjat super bra och jag hoppas att detta sköna väder verkligen kan hålla i sig nu!
Sonen går sista dagis dagen för terminen. Nio veckors sommarlov väntar honom nu.
Bästa kompisen slutar han också idag. Vi mammor går ju hemma så dom förstjänar ett bra långt sommarlov.
Vi mammor bestämde att vi tar med barnen till knivstas kondis och firar in sommarlovet. Killarna är taggade!

Ikväll står föräldramöte på schemat. Ska bli intressant att se och höra vad som tas upp där.
Vi står nämligen i en sån situation att alla Aarons närmaste vänner på dagis kommer flytta upp en avdelning till hösten då dom är födda ett år tidigare än Aaron är. Vi visste att detta förr eller senare skulle hända, men just nu känns det som att det kommer bli en tuff start för lilleman i höst.
Han har alltid tytt sig till äldre barn. Han är ganska så mogen av sig och tidig i sin utveckling så det har fallit sig naturligt för honom att leka med dom lite äldre.

Men det blir en prövning det med. Förhoppningsvis lär han sig något av det, och det är ju inte som att vännerna försvinner. Dom är i byggnaden brevid. Lillasyster kommer ju in på samma gård, så förhoppningsvis får han lite trygghet på så vis också.


Om lördag...

Kategori: Allmänt

Förresten så är lördagen kirrad. Min fina vän och jag spenderar dagen i sthlm stad med shopping och förhoppningsvis god lunch.
Fy bubblan vad jag längtar!

Russin överallt.

Kategori: Allmänt

Dagarna har börjat gå fort, riktigt fort. Spenderade en stor del av denna tisdag med min goda mamma vän. Tänk vad skönt det är att ha någon nära som man känner att man kan säga allt till. Du underbara människa vad du betyder mycket för mig!

Dock påmindes jag av att det är sista veckan för våra grabbar på dagis innan dom går på sommarlov. 9 veckor ska min son vara hemma sen. NIO veckor! Hur ska detta gå?
Förstå mig rätt, jag älskar att ha honom hemma, det är inte det. Men att underhålla en tre åring 12 timmar om dagen i nio veckor kommer att bli en utmaning!
Men vi konstaterade snabbt att vi har varandra och vi kommer att vara i exakt samma situation. Så playdate kommer bli ett måste varje vecka sommaren igenom.

Jag och barnen tog en extra lång prommis i det fina vädret som besökte oss på eftermiddagen. Med dricka och russin hade vi det super mysigt ute.

Frukt fatet och yoghurt åkte fram väl hemma, sen har vi lekt och lekt och lekt. Fiskpinnar med mos ligger numera i magen och karln är hemkommen. Efterlängtad som alltid!

¨
Storpack med russin som inköpes varje gång vi handlar. Japp familjen är storförbrukare av just russin!

Tråkiga jag.

Kategori: Allmänt

På lördag är jag tydligen ensam. Alltså helt ENSAM. Vad gör man när man är själv? Fy vad tråkigt detta känns!
Är i stort behov av att hitta på någonting. Kan inte bara sitta hemma och vara ensam.
Det blir alldeles för konstigt för mig.
Karln jobbar, Aaron ska få spendera dagen med sin farmor och farfar och Noora ska spendera dagen med sin mormor och morfar.
Varför?
Ingen speciell annledning egentligen...
När mormor och morfar hörde att Aaron skulle till svärföräldrarna ville dom ta Noora så hon fick vara lite själv med dom, så att jag får lite egen tid.
Och visst varför inte?
Med mig är hon hela dagarna ändå så det blir nog roligt för henne!

Så finns det någon som vill shoppa eller bara umgås med en tråkig småbarnsmamma utan barn?

I korta drag...

Kategori: Allmänt

Helgen har varit oförskämt bra. Därav det snåla bloggandet.
Fredagen bjöd på studentskiva. Vilken skiva det var sen! Alltså det var längesedan jag hade så roligt! Sen att ett och annat glas vin slank ner hörde kanske till. Hur som så stannade vi ganska länge för att vara vi och vi var hemma till 21.30 ungefär.
Barnen skötte sig exemplariskt som vanligt och Noora somnade i vagnen efter middagen.

Lördagen spenderades förmiddagen i uppsala. Vi handlade mat och sen lite behövligheter på barnens hus. Bla ett nytt myggnät. Jag verkar visst ha sålt mitt med någon av vagnarna?
Sonen fick köpa på sig lite små lego, så ni kan ju gissa vad han och pappan pysslade med resten av dagen?
Vi käkade donken och sen hade vi en skit mysig dag hemma.
Det lektes inne och ute, det grillades och käkades nyttiga chips.
Ungarna slocknade vid 19.00 båda två och jag och sambo glodde film.

Sherlock Holmes gick på tv1000. Den började lagom tid för oss trötta småbarnsföräldrar och bannemig vilken bra film! Helt klart den bästa jag sett på väldigt länge!



Att huvudrollen spelades av min absoluta favorit skådis Robert Downey Jr, gjorde den bara lite bättre!

Gårdagen som då var söndagen hade vi städdag. Usch så tråkigt det låter kanske men det var ganska så roligt.
Förmiddagen rensade vi ut allt i vårat hem. Tog ner saker till källaren samt dammade, dammsög och skurade.
När vi kastat i oss lite lunch åkte vi hem till min mamma och pappas hem. Dom var dock i dalarna med syster och hennes karl och hund. Detta visste vi självklart om och vi bestämde oss för att ge dom en lite surprise.

Nämligen att städa deras otroligt nerskräpade förråd.
Dörrarna gick inte ens att öppna längre. Vi tog allt skräp ner till sop sorteringen och det blev två lass fram och tillbaka med bilen.
Sessan sov och Aaron var en hejare på att hjälpa till! Snacka om att han tyckte det var roligt!

Sen tog vi alla tomflaskor och for till City gross i Uppsala. Där pantade vi till en förbannelse.(närmare bestämt 656 kr senare var vi färdiga.) Efter det var vi väl värda en fika och sonen valde en varsin tårtbit åt han och pappan. Nöjd kille efter det!

Föräldrarna kom hem mot kvällen och uppskattade denna suprise väldigt mycket! Kändes skönt att ge tillbaka lite efter allt dom gör för oss.

Det var våran helg i stora drag! Hoppas eran har varit minst lika bra som min!

Förberedda?

Kategori: Allmänt

Som sagt så hämtades paket ut igår.
Vi försöker förbereda oss så gott det går inför sommarens utflykter. En tripp till dalarna på 4 dagar står på schemat. Samt ett bröllop går av stapeln i Katrineholm. Där blir vi i tre dagar.

Ett måste blev en rese säng till sessan. Tänkte köpa en begagnad först, men då Jollyroom hade erbjudande på en för 295:- blev den billigare än de allra flesta begagnade.

Denna blev det för oss:


Barnen provade den igår och efter den lilla stunden fick den högsta betyg! Av oss föräldrar också! Riktigt smidig sak det där!

Fick hem det här också:



Plastpåsar i små rullar till illa luktande blöjor. Dom har en egen doft i sig och stänger alltså ute den illa lukten. Dom här tror jag stark på i sommar! Kommer alltid att ha en i väskan. Vilka smarta påhitt det finns där ute! Nu är det bara en dyna till våran vagn vi använder åt sessan nu som behövs. Så den blir mer bekäm. Det är ju ingen vagn som ska användas jämt. Skulle kalla det mer för en semester vagn. Så för att hon inte ska skada ryggen eller dylikt känns det som en dyna behövs innan en ny vagn införskaffas. Igen!

Starbucks

Kategori: Allmänt

Kanske det absolut godaste jag druckit...



you lovely thing!

This week

Kategori: Allmänt

Den här veckan har jag verkligen fått känna på hur stressig vardagen kommer bli sen. Med två barn, skola, jobb, och hemmet. Att få vardagen att gå ihop med alla dessa tider som ska passas, maten som ska lagas, tvätten som ska tvättas, barnen som skall lekas och karln som skall kramas.

Därimellan har vi haft: frisör besök, bvc besök, national dag firande, kompisar att träffa, familj att träffa, student presenter att inhandla, mat att inhandla, semester att planera, semester relaterade prudukter att införskaffa, ny vagn att kika på till dagis start för sessan.

Well listan kan göras längre...
Men nu vet jag exakt hur det kommer kännas när skolan drar igång igen i september. Fy bubblan! Hur hinner alla med sina vardags pussel?

Jag menar läkar besök och bvc besök försvinner ju inte pga att min skola drar igång. Inte tandläkaren eller frisören heller lixom.
Inte matlagningen heller. Och nej mina barn ska inte växa upp på hämt mat! Då står jag hellre vid spisen nån timme varje kväll. Men tiden? Den räcker lixom inte till!

Igår tog jag och sessan vårat pick och pack mot uppsala och ikea. Alltså var det tåg och sen buss som gällde för oss. Väl på ikea handlade vi det som skulle handlas och sen tog vi en lunch på ett mycket dött ikea.
Sen var det buss och tåg hem igen. Väl hemma hann vi med en kaffe och byta blöja paus innan bvc besök väntade och ett års vaccinationen stog på schemat.
Som tur var hämtade mormor storebror på dagis. (annars hade det aldrig gått!?)

Efter onda sprutor samt vägning och mätning, (ungen väger 11585g och är 78cm lång, om vi har en stadig sessa? Absolut!) slocknade Noora på mormors soffa.

Vi blev bjudna på middag och efter det var det jakt i knivstas affärer efter vissa saker för att färdigställa dagens students present.
Samt hämta ut paket som kommit till ica.
Puh!

På det hela har jag fått en vagel i ögat. Kan detta bero på stress? Jag har inte haft en vagel sen jag var liten! Hade helt glömt bort att det fanns faktiskt...hur som den sitter där och irreterar jävligt mycket!

Sveriges nationaldag - riddardag?

Kategori: Allmänt

Om dagen har varit bra? Bra är bara för namnet! Detta har varit en dag vi kommer minnas. Med enormt mycket glädje! Detta är en dag som våran son kommer att prata om LÄNGE!

Vi tog vårt pick och pack imorse och hämtade mormor på vägen. Sedan for vi mot Långhundra där medeltida marknaden väntade. Aaron var förberedd och klädd i sin riddar utstyrsel. Väl där träffade han på sin bästa kompis och tillsammans provade dom ut rätt hjälmar, rätt svärd/knivar och rätt sköldar.



Strax där efter var det dags för dagens torner spel. Pappan och Aaron tog plats längst fram. Såklart!







Om det var häftigt? Det var helt otroligt! Vad duktiga dom är på det dom gör! Aaron var helt lyrisk och satt som ett ljus under hela tiden. Det var helt lagom i tid och helt lagom många som var med och red. Iaf för Aaron som inte är så gammal än.
Båda barnen var helt löjligt nöjda efter dagen och vi var där i många timmar! Vi vuxna tryckta i oss dom fantastiskt goda viltklämmorna och njöt av att träffa alla nära och kära som också var där och spenderade national dagen.


Luggad av luggen...

Kategori: Allmänt

Efter middagen, bestående av simpel köttfärsås och spagetti eller makaroner. Tog pappan med barnen ut. Där trivs dom som bäst. Både pappan och barnen.
Jag tog hand om disken och är nu nyduschad. Vardags lyx på hög nivå! Ja kanske inte själva duschen, men att få duscha ifred!

Planen idag var att: handla lite kompleterings grejer till veckans matlagning, köpa gummiband så vi kan göra halsband/armband, beställa klipp tid till mig och dotter. Handlingen gick bra. Eller iallafall den där maten var målet. Men något gummiband hittades inte!

Meeen, hör och häpna: Imorn händer det!! Min sessa ska klippa sig för allra första gången! Seriöst så börjar jag typ gråta bara vid tanken! Mina lilla bebis börjar bli så stor! Självklart vill jag att hon ska ha längre hår, men luggen hänger i ögonen och jag tror att det lixom behöver trimmas till. Allt bebis hår måste ju lixom bort förr eller senare. Vi kör hellre förr!

Min klipp tid dröjer några veckor, men fy vad jag längtar dit! Bort med det mörka trista håret och i med lite ljusare slingor! Wihoo!

Den här veckan är smock full med saker att göra, vilket känns ganska så skönt. Samtidigt kan jag inte låta bli att tänka på varför allt alltid kommer samtidigt?



Den där jobbiga långa luggen är snart ett minne blott!



Såhär söt är hon i lugg-tofs! Dock får den inte sitta i länge alls! Vilket kan vara frustrerande både för henne och hennes mamma!


Gårdagen på IKEA

Kategori: Allmänt

Gårdagen spenderade jag med min svägerska + våra döttrar i Jakobsberg. Mycket trevligt måste jag säga! Vi ses extremt sällan då jag inte har körkort och dom inte ha bil. Dom komunala förbindelserna ditåt är tyvärr inte dom bästa!

Hur som så fick jag och dotter skjuts av karl dit igår då han ändå skulle jobba ditåt. Vi spenderade mestadelen av tiden i affärer faktiskt. Första stop var IKEA. Älskar detta ställe, men det var på tok för mycket folk för att man skulle kunna trivas med två envisa ett åringar.




Dotter trivdes bäst i caféterian där hon fick välling och russin. Vi vuxna både lunchade och fikade innan vi gick vidare.

Jag handlade aldrig det jag behövde, pga kön. Så jag skulle behöva åka tillbaka dit någon dag i veckan. Någon som känner sig manad att följa med? Min mamma avskyr IKEA annars är ju hon min trogna följe slagare.

Vi åkte sedan hem till min svägerska och hennes familj. Dotter bara sov. När hon väl vakna så sov kusin Melina istället. Det vart inte mycket till playdate där inte. Tur att vi ses snart igen!
Men tack för igår! Jag tyckte det var hel mysigt att äntligen få umgås med er!

Julafton i juni?

Kategori: Allmänt

Direkt på morgonen igår lämnades sonen hos mormor och morfar. Jag sambo + dotter åkte vidare mot stäket. Väl där blev det en snabb visit hos våra nära vänner. Vi fick med oss paket till barnen (dom missade barnens kalas pga sjukdom) och två stora påsar kläder till Noora som deras dotter växt ur. Well ni kan ju gissa om det uppskattas!? Noora har typ en helt ny garderob inför sommaren. Det blev som rena rama julafton!


Det här låg i paketen: Stencilmallar, bricka med servis i plast, super cool nalle som passar mamma och Noora super bra!, pärlor i massa färger och fomer, en häftig djur bok med pop-up djur, hello kitty bok, djur pussel, bilar, (alla syns inte på bilden då dom höll på att parkeras) vattenfärg + pensel och två stycken skydd klädslar till målning och kladd.

Om vi är bortskämda! Tack snälla ni! Aarons reaktion: Mamma dom har presenterna är fantastiska!


Deg, dega, degat.

Kategori: Allmänt

Jag och barnen är ensamma hemma idag. I detta tråk väder! Fy vad jag är less på detta nu! Aarons regnkläder är dessutom på dagis så har ingen vidare lust att gå ut heller.

Vi har "degat" hela morgonen, alltså lekt med lera. Bus kul tycker båda barnen och vi satt i timmar. Ända tills min häck började domna faktiskt.
Så då bestämde vi att vi skulle ha film mys med popcorn. Det är inte så gott att äta popcornen sen tycker Aaron men att se dom göras i micron är extremt roligt.
Dotter fick nöja sig med russin.
Så nu har vi glott en stund på filmen Upp!

Ska snart förbereda lite lunch och sen ska dotter sova i vagnen. Föhoppningsvis i två timmar. Så får vi se vad vi hittar på resten av dagen. Känns som en slö dag idag igen! Jag har för mycket energi för detta!

Icas solkräm

Kategori: Allmänt

Nu när sommaren är här (eller är den det? Ja förra veckan hälsade den på iaf!) så blir man som två barns mamma storanvändare av solkräm.

Jag försöker köpa sprey flaska med 50+ i skyddsfaktor. Den ska skydda barnens hud väl!

Det som är viktigt att tänka på är att dom endast håller ett år, (oftast, det står annars på flaskans baksida) så den som man använde förra året (dvs om det är nått kvar i den/dom) kanske inte är lämplig att använda i år igen.
Jag tycker dessvärre att dessa solkrämer luktar illa! Barnen går runt och luktar plast. Typ.

Jag och sambo lyckades glömma solkrämen hemma en helg då vi skulle på äventyr och vara ute mycket. Vi stannade till på vägen och det blev den här som fick följa med oss hem då:



30+ var det högsta dom hade så det fick gå ann för den gången.
Hur som så är det icas egna, (köpt på ica maxi) och fy bubblan vad gott den luktar! Släng er i väggen alla andra dyra företag med solkrämer! Denna äger! Gäller det bara att hitta en med 50+ också.

Updatering

Kategori: Allmänt

Kanske är det på tiden att säga min åsikt om Xlash? Ni vet serumet som ska förlänga ögonfransar, som även funkar på bryn.
Well jag har använt mitt i ganska många veckor nu. Innan lägning stryks det på som eyeliner på ögonlocket och smeta lite på brynen. Detta ska göras varje kväll. Vilket jag också har följt, stenhårt!

Mina bryn har blivit tätare. Min sambo har kommit med kommentaren att jag faktiskt HAR ett par bryn nu. Utan att måla dom alltså. Vilket jag inte haft innan. Typ alls.
Fransarna har blivit längre. Dock inte så täta som jag kanske skulle vilja. Men helt klart längre.

Jag tycker det är en bra grej för en lagom stor effekt. Det blir ju ingen ögonfrans färlängning direkt, men å andra sidan kostar det mycket mer pengar och tar mycket längre tid så detta är helt klart värt det!

Den får fyra tummen upp av fem!


Vill bara påpeka att jag inte har betalat 499:- för den. Jag skrev KISSIE som erbjudande kod och fick 50% rabatt. Vet inte om detta fungerar fortfarande, men det skadar ju inte att prova!

Produktiv mamma

Kategori: Allmänt

Morgonen har varit minst sagt produktiv. Jag har: Duschat, gjort mig i ordning, klätt på ungar/fixa hår, dammat, skurat toan, dammsugit, tvättat två maskiner tvätt, hängt tvätt, byggt lego stad, kokat nappflskor, kokat nappar, byggt pussel, gungat vagnen till sessan så hon somnade, lagat lunch, ätit lunch, diskat, bakat äppel och vanilj kaka, pratat med syrran i telefonen och plockat leksaker till förbannelse!
Puh! Fick jag med allt? Nu har jag startat filmen Alladin åt sonen och sitter faktiskt på arslet själv för första gången denna dag.
Håret står på ända och jag har mina "skön" brallor på mig. Men hey dom får stanna på resten av dagen, trots att vi faktiskt får besök om en stund.

Det regnar och är ap trist väder ute! Hatar att ha "hel inne dagar". Dom blir så sega. I need the air!

Iallafall vill jag slänga upp gårdagens gudomliga middag!



Okej det gör sig kanske inte så snyggt på bild, det är desto godare om jag säger så!
Det är iallafall taco biffar, ris, salsa och sallad.
Kan även ha gräddfil till men den syns inte på bilden.

Ungarna fick neutrala biffar då dom blir starka. Det här är en av min sambos absoluta favorit rätter. Får han vara med och bestämma vecko maten är denna en som återkommer ofta!
Vill ni ha recept så är det bara att fråga på!

This friday

Kategori: Allmänt

Uppe med tuppen! Har man morgon pigga barn så har man. Mellan 05:00 och 05:30 gör dom morgon nu för tiden. Jippie lixom! Thank god for coffee!

Sambo drar strax till jobbet, vi har en mys fredag som väntar. En av mina närmaste vänner och hennes son kommer och besöker oss idag.
Känns skönt att folk fortfarande vill komma hit och hälsa på, med tanke på att jag aldrig tar mig till dom. Bristen på körkort blir sig påmind allt mer.
När ska jag vara stark nog att klara av att ta tag i det egentligen?

Karln min jobbar hela helgen. Söndagen är redan planerad, den spenderar jag och dotter hos svägerska + dotter. (sonen ska leka hos mormor och morfar) Men lördagen är fortfarande öppen för förslag. Någon som har tips? Eller som kanske vill hitta på nått med en gräsänka + två bus barn?

Men men hur som helst så ser det ut att bli en bra fredag. Hoppas eran blir lika bra!