aaronsmama

Kärlek & Hosta går inte att dölja! Min blogg, min vardag. Full med både Kärlek och hosta!

Spänd

Kategori: Allmänt

Fredags kvällen är ett faktum. Jag har gett upp hoppet på blogg design. På tok för krångligt för mig. Lillen har somnat sedan några timmar tillbaka, jag och sambon väntar på lets dance.

Jag bakade ju som sagt kladdkaka, den vart bra faktiskt. Tog mig en smakbit till eftermiddags kaffet. Killanra tog sedan en bit efter maten men jag hoppade de. Tog lite blåbär med mjölk nu istället mums! Mer blåbär åt folket!

Imorn blir det utgång och jag är riktigt spänd. Kommer ju knappt ihåg hur man gör!? Jag vet inte riktigt vilka vi blev som skulle ut, men en hel del gamla klass kompisar tror jag. Ska blu super najs att träffa alla igen. Alldeles för länge sedan. Det blir jeans och en paljett topp med stövlar. Hoppas det blir bra. Köpte nya jeans i måndags, äntligen är jag 42 igen! Jag är så lycklig. Det går neråt iallafall. Kanske låter stort, men efter att ha varit 46 under graviditeten och ett tag efter och sedan har jag kämpat mig bort från den irretarande 44:an. Nu så äntligen!


Jeans 499:- Lindex. Tycker dock mina är ljusare? Aja de kanske finns i både ljusa och mörka. Är skit snygga iallafall!

Cravings

Kategori: Allmänt

Fredag. Äntligen. Alla dessa veckor går jag varje dag och längtar till fredagen. Tragiskt egentligen. Ska man inte njuta varje dag, precis som på fredagen? Jag tycker det. Dagen ser ut att bli bra. Ska snart ner till knivsta centrum och möta upp min broder. Han ska vara här ikväll och imorn. Det är tänkt att det ska målas om i hall och varldagsrum. Hejdå 80- tals tapeterna, hello den beiga färgen!

Tror det blir lite suschi till lunch, (idag igen) Måste passa på att äta riktigt mycket av det innan jag blir gravid igen. Japp vi funderar på det! Inte aktuellt ännu men så småningom kanske.

Kvällen består av kyckling wok med nudlar och sedan tänkte jag baka kladdkaka med grädde. Ett glas vin på detta också kanske?

Annars är jag helt slut i kroppen, nu för tiden när jag ska ha mens,(har inte haft det så många gånger efter Aarons födsel) så blir min kropp helt förstörd. Jag får ont överallt och mår skit dåligt!! Jag får cravings och ett hemskt humör. Jag behöver p piller för att hålla humöret i chack, men känns onödigt när vi funderar på barn nummer två. Not easy. Tycker synd om sambon min.


Blir det puka åkning denna helg också? Precis som förra? Skulle tro det. Det är ju så mysigt!

Effektiv

Kategori: Allmänt

Det gäller att vara effektiv när man är effektiv. (kan man säga så?) Förmiddag än så länge. jag har hunnit: Vakna, klä på mig+ son, sminkat mig, (det lilla jag gör en vardag) bäddat rent i sängen, tvättat en maskin, vikt och strykt maskinen från igår, bakat småkakor och nu blogga. Ja och sedan allt det där en liten faktiskt kräver, typ mat, sömn och blöj byte. Det ingår lixom i det lilla kittet när man blir mamma. Men mysigt är det! Kanske inte bajs blöja med det mesta annars. :)

Dagen verkar gå bra. Har ju hunnit en del och sedan är det tänkt att jag ska gå till frissan, (kolla om min våg tång har kommit in som jag fick i födelsedags present av sambon, men som råkade vara slut så jag fick ett presentkort istället) och så tänkte jag gå hem till min mor och far. Dom har solariet tvärs över gatan så om jag har tur så tar dom Aaron en kvart så får jag sola. Jag vill bli bruuuun! Måste inför lördag. Me don´t like blekfisar. Haha

Later... 



Han är ganska duktig på att skrika våran son!

Evening

Kategori: Allmänt

Evening.
Middag + kvällsbad = klart!
 Dags för lilleman att sova snart. Jag ska mest vänta på ett grymt avsnitt av hemma fruar. Grymt! Dagen har  varit jätte bra. Min underbara vän var på besök. Hon hade med sig underbar suschi, det bidde också mycket skit snack. Skönt att få prata av sig lite, en annan är lixom van vid att aldrig få svar! :) Den sociala frågan är ganska svår när man går hemma med liten. Man tar det sociala för givet. Det kommer jag inte göra efter denna föräldraledighet. Punkt. :) Later...


Kvällens bad nisse.

Today

Kategori: Allmänt


                                    Dagens mama

Slit och släng när det är hemma häng. Dagens kläder tänker jag inte ens visa då jag har en långärmad t shirt och ett par mjukisar. Not so pretty. Eftersom det ska bli snöoväder tror jag inte ens vi tar oss utanför dörrn. Världelöst.
Igår var det min födelsedag. Underbar dag! Det bjöds på Thaimat, prinsess tårta och hemagjorda blåbärsmuffins. Födelsepresenten bestod av en sådan :

Någon som tycker att jag ska gå ner i vikt??

Jag har önskat mig en. Änligen kan jag börja röra på fläsket.

Dagens Aaron kanske kommer senare? Vi får se. Vi har en del död tid idag så det kan nog mycket väl hända.

Later....

Utseende

Kategori: Allmänt

Ja eftersom att jag fattar nada över hur man gör med utseende på bloggen så ser den ut som den gör. Någon som kan hjälpa? Kan till och med betala en slant för att få den personlig faktiskt. Desperat javisst! :) Så ska vi försöka dra igång med bloggandet igen då. Jag behöver lixom en liten hobby när jag går hemma med lillskrutten. Bloggen och mitt fotoalbum får det bli för min del. Funkar fin fint. Återstå att se om jag får lika många läsare på denna som min förra? Let´s hope so.

Testing..

Kategori: Allmänt

Testing testing on the new blogg...

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Allmänt