aaronsmama

Kärlek & Hosta går inte att dölja! Min blogg, min vardag. Full med både Kärlek och hosta!

Förberedda?

Kategori: Allmänt

Som sagt så hämtades paket ut igår.
Vi försöker förbereda oss så gott det går inför sommarens utflykter. En tripp till dalarna på 4 dagar står på schemat. Samt ett bröllop går av stapeln i Katrineholm. Där blir vi i tre dagar.

Ett måste blev en rese säng till sessan. Tänkte köpa en begagnad först, men då Jollyroom hade erbjudande på en för 295:- blev den billigare än de allra flesta begagnade.

Denna blev det för oss:


Barnen provade den igår och efter den lilla stunden fick den högsta betyg! Av oss föräldrar också! Riktigt smidig sak det där!

Fick hem det här också:



Plastpåsar i små rullar till illa luktande blöjor. Dom har en egen doft i sig och stänger alltså ute den illa lukten. Dom här tror jag stark på i sommar! Kommer alltid att ha en i väskan. Vilka smarta påhitt det finns där ute! Nu är det bara en dyna till våran vagn vi använder åt sessan nu som behövs. Så den blir mer bekäm. Det är ju ingen vagn som ska användas jämt. Skulle kalla det mer för en semester vagn. Så för att hon inte ska skada ryggen eller dylikt känns det som en dyna behövs innan en ny vagn införskaffas. Igen!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: