aaronsmama

Kärlek & Hosta går inte att dölja! Min blogg, min vardag. Full med både Kärlek och hosta!

Hushållsgörat

Kategori: Allmänt

Städ fredag. Tänk att den kommer varje vecka. Nu är det iallafall klart. Lägenheten skiner!
 
Vi är inte jämställda när det kommer till hushållsarbete jag och min man. Jag gör allt i hemmet. Precis allt. Nä där ljög jag, han går ut med soporna för det vägrar jag! Dom få gånger jag måste, tar jag med mig handsprit så det räcker några timmar. För blä för detta soprum!!
 
Men vet ni vad? Det är precis såhär vi vill ha det. Ingen av oss klagar. Vi bråkar aldrig om hushållsgöra (vi bråkar i ju för sig aldrig!?) för där är vi båda helt eniga. Jag sköter matlagning, städning, tvättning och disken. Så är jag nöjd. Han jobbar, handlar ibland och jobbar lite till.
Snacka om att vi har ett 1800-tals förhållande känner jag nu när jag skriver. Komiskt egentligen.
 
Det handlar inte om att han inte vill hjälpa till. Han kan tänka sig göra det någon enstaka gång om jag ber honom. Disken tar han vissa måltider om jag ber honom. Men jag har för stor kontroll över hemmet. Allt ska ske på mitt vis. Ibland har han försökt hjälpa till med exempelvis tvätten, well tio minuter senare viker jag om allt. 
Stackarn, but thats me! 
Och om jag ska vara helt ärlig tror jag han trivs med det. Han gillar inte husållsgörat och jag bara måste ha det gjort på mitt vis. Well win win situation!
 
Delar ni på hushållsgörat?
 

 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: